Trei plante care te vor ajuta să aduci un flux de energie pozitivă în casa ta

0

Există plante decorative care pot crea un flux de energie pozitivă în casa ta. Unele plante au mirosul proaspăt și reușesc chiar să filtreze aerul din încăperea unde se află. Astfel de plante trebuie ținute în casă dar și în spațiile unde lucrăm pentru că ne ajută să aducem un flux de energie pozitivă și să creăm o atmosferă relaxantă și plăcută.

1. Crizantemele galbene sunt flori care creează energie yang, oferă o stare de bine și optimism, simbolizează puritatea. Se spune despre aceste flori că aduc noroc, fericire și o viață fără griji. Parfumul crizantemelor este plăcut, are efect liniștitor, îți da senzația de prospețime și mai multă energie. Locul potrivit pentru un buchet de crizanteme este dormitorul și camera de zi.

2. Bambusul norocos (Lucky bamboo) are denumirea științifică Dracena sanderiana. Această plantă este bine să fie primită sau oferită în dar pentru că aduce noroc, avansare în carieră, succes în afaceri, viață lungă și liniștită, pace sufletească, enegie pozitivă ambientală. Se poate oferi cadou un singur fir sau mai multe fire (care să formeze un frumos aranjament decorativ natural). Contează câte fire de bambus sunt primite sau dăruite, ele au o semnificație aparte: 3 fire de bambus înseamnă fericire, longevitate; 5 fire înseamnă cele 5 elemente ale vieții și anume fizic, mental, intuiție, empatie și spiritual; 6 fire înseamnă sănătate; 7 fire înseamnă prosperitate; 9 fire înseamnă succes; 10 fire înseamnă împlinire, perfecțiune; 21 de fire înseamnă binecuvântare. Nu oferi niciodată cadou cuiva 4 fire de bambus pentru că 4 este un număr asociat cu moartea.

3. Iasomia este o plantă cu flori intens parfumate. Se spune despre această plantă că aduce abundență în casă. De asemenea florile de iasomie atrag dragostea și oferă energie pozitivă.

Sursa: bzi.ro

Loading...
Share.