Cum poți avea grijă de tine, ca să te simți minunat în fiecare zi cu doar 5 produse

0

Femeile își doresc să fie întotdeauna frumoase și atrăgătoare. Ele nu au nevoie de foarte mult pentru a arată fantastic, însă trebuie să țină cont că o piele catifelată este cea care oferă naturalețe și strălucire. Produsele folosite sau dimpotrivă, absența unor cosmetice adecvate, afectează în mod drastic aspectul pielii. Primele semne ale îmbătrânirii apar mult mai devreme decât ai crede, chiar și înainte de 30 de ani.

Stresul, factorii de mediu, alimentația nesănătoasă sau îngrijirea necorespunzătoare își pun amprenta asupra întregului corp.

Pe măsură ce colagenul, acidul hialuronic și elastină încep să scadă, structura pielii se modifică semnificativ. Este esențial să incluzi în rutină ta zilnică produse de skincare care să te ajute să previi îmbătrânirea prematură.

Pentru a avea o piele sănătoasă este nevoie de un ritual simplu de îngrijire cu produse care să ți se potrivească. Curățare, tonifiere, exfoliere și hidratare – câțiva pași simpli cărora trebuie să le acorzi atenție când vine vorba de ten, gât, decolteu, mâini sau picioare. Lipsa hidratării conduce la pierderea fermității pielii, apariția ridurilor și a imperfecțiunilor. Îți prezentăm cinci produse de skincare esențiale pentru menținerea pielii netede și luminoase.

1. Crema de față

Un produs hidratant, folosit de două ori pe zi, face minuni pentru pielea feței, indiferent de tipul tenului. Crema ajută la echilibrarea uleiurilor naturale care sunt îndepărtate prin procesul de exfoliere. Previne apariția ridurilor, elimină pielea uscată și iritațiile.

2. Crema pentru ochii

Pielea din jurul ochilor este cea mai subțire de pe tot corpul. Aceasta are nevoie de hidratare și revigorare pentru a preveni apariția liniilor fine care în timp se transformă în riduri adânci. Folosește o cremă pentru zonă din jurul ochilor pentru a reduce efectul întunecat și apariția cearcănelor.

3. Cremă de mâini

Pielea mâinii devine foarte vulnerabilă, mai ales în anotimpul rece sau când mâinile sunt expuse la diferite substanțe nocive. O cremă de calitate calmează și hidratează instantaneu iritațiile, pielea uscată și aspră.

4. Balsamul de buze

Unul dintre cele mai rapide și eficiente tratamente pentru întreținerea și ingijirea buzelor este balsamul. Un balsam de buze este perfect pentru a împiedică crăparea și deshidratarea pielii. Poate fi aplicat de câte ori simți buzele uscate sau iritate. Pentru o emoliere pură și o hidratare de durată sunt indicate produsele bogate în glicerină, uleiuri sau vitamină E.

5. Loțiune hidratanta pentru corp

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea nu mai poate reține apa în mod eficient. La fel că și tenul, pielea corpului are nevoie de hidratare pentru a se menține fermă și sănătoasă.

Loading...
Share.