Dieta cu ridiche neagră. Un adevărat ingredient minune în curele de slăbire

0

Ridichea neagră este un adevărat ingredient minune în curele de slăbire, întrucât scade pofta de mâncare şi elimină grăsimile nedorite, relatează ele.ro.

Cura cu ridiche neagră are o mulţime de avantaje. Această legumă curăţă ficatul, scapându-te de toxinele din organism. Datorită conţinului bogat de vitamina C, creşte imunitatea organismului prevenind răcelile şi luptând contra infecţiilor. Vitaminele B şi E, fosforul, sodiul, potasiul, iodul, sulful, magneziul, fierul şi calciul, dar şi fibrele pe care le conţine reglează digestia.

100 de grame de ridiche neagră = 24 de calorii, iar ca să o digere, organismul consumă mult mai multe calorii, motiv pentru care şi este ideală în curele de slăbire.

Pentru a obţine sucul ei trebuie să o cureţi şi să o speli, apoi să o storci într-un storcător de fructe. Sucul se consumă proaspăt, astfel că se recomandă să fie preparat chiar înainte de a-l bea.

Cura de detoxifiere cu ridiche durează în jur de două luni şi presupune consumarea a jumătate de pahar de suc, dimineaţă pe stomacul gol.

Cura de slăbire cu ridiche, în schimb, durează o săptămâna, iar în acest timp trebuie să respecţi următoarele reguli pentru a slăbi 5 kilograme:

Dimineaţa:
– un ou
– un iaurt mic
– 100 grame brânză degresată
– legume crude, fierte sau la grătar oricât de multe doreşti
– 150 ml suc de ridiche neagră.

Prânz:
– friptură din carne slabă (viţel, pui, curcan), peşte ori carne fiartă
– legume crude în ce cantitate doreşti.
– 200 ml suc de ridiche neagră.

Cină:
– 150 ml suc de ridiche neagră sau fructe exclusiv. De preferat este să alternezi: o seară suc, o seară fructe.

Sursa: ele.ro.

Loading...
Share.